Συντήρηση & Καθαρισμός των προφίλ αλουμινίου

Προϋποθέσεις πριν τον καθαρισμό

Ο καθαρισμός θα πρέπει να γίνετε πρωινές ώρες και όχι όταν το προφίλ αλουμινίου, είναι ζεστό από τον ήλιο ή επικρατούν θερμοκρασίες πάνω από 30°C

Προετοιμασία

Χρησιμοποιήστε μία σκούπα, κατά προτίμηση ηλεκτρική και απομακρύνετε τυχόν βρωμιές (σκόνη, φύλλα) που βρίσκονται μέσα στους οδηγούς. Δηλαδή στο κάτω μέρος του κουφώματος. Απελευθερώστε τους νεροχύτες και τα ανοίγματα αυτών από τυχόν εμπόδια που έχουν δημιουργηθεί (οι νεροχύτες βρίσκονται στο κάτω μέρος των συρόμενων ή ανοιγόμενων κουφωμάτων.)

Εν συνεχεία

  1. Με ένα μαλακό πανί και χλιαρό νερό αρχίζετε να καθαρίζετε από το πάνω μέρος του κουφώματος και προς τα κάτω. Καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιήσετε όξινα διαλύματα συνδυαστικά με το νερό, αλλά λίγο σαπούνι ή οτιδήποτε με ήπιο Ph.
  2. Με ελάχιστη πίεση και πολύ προσεκτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λάστιχο. Μόνο όταν αυτό κυλάει ελαφριά επάνω στο κούφωμα. Ποτέ μην κάνετε χρήση πιεστικού
  3. Σε περίπτωση που συνεχίζει να σας απασχολεί κάποιο σημάδι από σιλικόνη, στόκο, κόλλα ή άλατα, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παραπέμψουμε στο ιδανικό προϊόν για την ανάγκη σας.
  4. Σκουπίστε με ένα πανί στο τέλος για να φύγει οποιαδήποτε στάμπα και να ολοκληρώσετε την διαδικασία του καθαρισμού.

Άμεσα, Αξιόπιστα, Αποτελεσματικά

Ιδανική επιλογή

SALVA!